Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
225 g | gamba's (diepvries) |
1 | ui |
300 g | snelkookrijst |
3 el | zonnebloemolie |
kerriepoeder | |
1 | zak Thaise roerbakgroenten à 400 g |
200 ml | kokosmelk |
1/2 | pot Roerbaksaus kerrie à 490 g |
Laat de gamba’s ontdooien. Pel en snijd de ui in boogjes. Kook de rijst volgens de bereidingswijze gaar. Verhit 1 eetlepel olie in een braad- of hapjespan en bak de gamba’s op een hoog vuur totdat ze net roze zijn. Schep ze uit de pan op een bord.
Voeg de rest van de olie toe en fruit de ui ± 3 minuten op een halfhoog vuur goudgeel en glazig. Strooi er kerriepoeder naar smaak over, voeg de roerbak- en soepgroenten toe en bak alles, al omscheppend, 3 minuten op een hoog vuur.
Voeg de kokosmelk, de roerbaksaus en peper naar smaak toe en laat de curry op een laag vuur nog 3 minuten zachtjes sudderen. Schep de gamba’s erdoor en serveer met de rijst.
Lekker met Rueda Verdejo
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres