Gemakkelijk
10Min
10Min
8 Personen | |
---|---|
1 teentje | knoflook |
5 | takjes peterselie |
2 tl | citroensap |
50 ml | olijfolie |
250 g | biefstuk uit de diepvries |
32 | roerbakgarnalen |
16 | kleine saté- of cocktailprikkers, geweekt in water |
Hak de knoflook en peterselie fijn. Meng met de citroenrasp en olijfolie. Snijd de biefstukjes in 8 stukken, dus 16 in totaal. Doe samen met de garnalen in een kom met de marinade. Laat ten minste 5 minuten staan.
Rijg de prikkers met de biefstukblokjes en garnalen, zodat je op elke prikker 1 stukje biefstuk en 2 garnalen hebt. Kruid met peper en zout.
Verwarm de pannetjes of bakplaat van een gourmetstel met een scheutje olijfolie. Bak de spiesjes aan alle kanten goudbruin. Serveer direct.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres