Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
1 | Sjalot of rode ui |
0,5-1 | Verse rode peper |
1 | Grapefruit |
1 | Avocado, rijp |
4 takjes | Koriander, alleen de blaadjes |
300 g | Kabeljauw, indien nodig ontdooid |
1 | Limoen, alleen het sap |
1 | Sinaasappel, alleen het sap |
1 el | Extra vierge olijfolie |
Snijd de sjalot of rode ui in flinterdunne ringen. Leg in een bakje met ijskoud water tot gebruik. Halveer de rode peper in de lengte. Verwijder de zaadlijsten en snijd de peper fijn.
Snijd de schil van de grapefruit en snijd met een mes (voorzichtig!) het grapefruitvlees tussen de vliezen. Snijd in blokjes van 2-3 cm. Verwijder de schil en pit van de avocado. Snijd het vruchtvlees ook in blokjes van 2-3 cm. Breng op smaak met peper en zout. Hak de koriander grof.
Dep de kabeljauw droog. Snijd in stukjes van 3-4 cm. Meng het limoen- en sinaasappelsap met de extra vierge olijfolie. Meng de kabeljauw met de sjalot, rode peper, grapefruit, avocado en koriander. Schep voorzichtig de dressing erdoor en laat 5-10 minuten op kamertemperatuur staan. Schep de ceviche op vier bordjes en serveer direct.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,69 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres