Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
300 G | rosbief |
1 blikje | tonijn in olijfolie van 104 gram |
1 pakje | trio sla |
1 | citroen, in schijfjes |
3 | eidooiers |
handje | walnoten, fijngehakt |
1 potje | kappertjes |
1 tl | mosterd |
100 ml | olijfolie |
Verdeel de sla over vier lunchborden.
Verdeel de plakjes rosbief over de sla.
Maak de tonnatosaus. Doe daarvoor de inhoud van het blikje tonijn met de eidooiers, de mosterd en al het vocht van de kappertjes in een maatbeker en mix met de staafmixer tot een gladde massa.
Voeg nu beetje bij beetje de olijfolie toe, tot de saus dikker en romiger wordt.
Lepel op elk bordje carpacciosalade wat van de tonnatosaus.
Maak elk bordje af met wat van de gehakte walnoten, een beetje kappertjes en een paar schijfjes citroen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres