Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
200 g | kip gourmet mini’s kipfiletlapje |
Handje bloem | |
1 | ei, losgeklopt |
Paneermeel | |
350 g | sugo |
Handje geraspte Parmezaanse kaas | |
1 | bol mozzarella, in kleine stukjes of geraspt |
Zonnebloemolie of olijfolie | |
Zout & peper |
Zet drie schaaltjes klaar: eentje met losgeklopt ei, eentje met paneermeel en eentje met bloem. Kruid de bloem met zout en peper.
Haal de kipfiletlapjes door de bloem, het losgeklopte ei en het paneermeel. Leg ze even op een bord.
Verhit een scheut olie in een gourmetpannetje en bak een gepaneerd kipfiletlapje aan beide kanten goudbruin en gaar. Haal ‘m daarna uit het pannetje.
Vul het gourmetpannetje met wat van de tomatensaus en laat ongeveer twee minuten zachtjes pruttelen.
Leg de kipschnitzel in de tomatensaus en top af met wat mozzarella en geraspte Parmezaanse kaas. Laat dit pruttelen tot de kaas gesmolten is.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres