Gemakkelijk
15Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
100 g | Hollandse garnalen |
2 | eetrijpe avocado's |
1 | sinaasappel |
2 el | mayonaise |
2 el | volle yoghurt |
2 el | fijngesneden korianderblaadjes |
Wijntip | |
Southern Creek Chardonnay | |
Benodigdheden | |
Fijne rasp |
Boen de sinaasappel schoon onder stromend water en rasp de oranje schil dun eraf.
Roer een sausje van mayonaise met de yoghurt, de sinaasappelrasp, versgemalen peper naar smaak en 1½ eetlepel van de koriander.
Halveer de avocado’s en wip de pitten eruit. Snijd met een scherp mesje van de bolle kant van elke halve avocado een heel klein stukje zodat de avocado mooi blijft staan.
Verdeel de garnalen over de avocado’s en lepel het sausje erover. Garneer met de rest van de koriander.
Serveer de avocado met Hollandse garnalen en sinaasappelmayo direct met een klein lepeltje en een vorkje erbij.
Ook leuk in een glaasje! Snijd de avocadohelften in blokjes, verdeel ze over vier glazen en schep de Hollandse garnalen en het sausje erop. Garneer met de koriander.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres