Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
12 | plakken stokbrood |
Olijfolie | |
12 | theelepels groene olijventapenade |
12 | plakjes parmaham |
12 | gevulde sweet red peppers met roomkaas |
Verwarm de oven voor op 175 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier en schik er de plakken stokbrood op. Bestrijk ze met een beetje olijfolie. Bak de sneetjes stokbrood 5 minuten in de warme oven. Draai alle sneetjes om en bak dan nog eens 5 minuten, tot het stokbrood mooi goudbruin is.
Haal de sneetjes uit de oven en laat een beetje afkoelen. Besmeer elk sneetje met een theelepel van de groene olijventapenade.
Beleg elk sneetje brood met een plakje parmaham.
Gebruik prikkertjes om de rode pepers bovenop de crostini te plaatsen en serveer de cicchetti bij de prosecco.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres