Gemakkelijk
10Min
2 Personen | |
---|---|
300 g | varkenshaas |
Klont | boter |
Zout & Peper |
Haal de varkenshaas op tijd uit de koelkast, een half uur van tevoren is voldoende. Leg de varkenshaas op een schone snijplank en snijd de varkenshaas in plakken van ongeveer twee centimeter.
Bestrooi elke plak aan beide kanten met zout en peper.
Gebruik een tang om de plakken varkenshaas in de pan te schikken. Bak de plakken ongeveer 5 minuten per kant, of tot ze mooi goudbruin en gaar zijn. Test dit eventueel door het dikste stuk door te snijden met een scherp mes.
Verdeel de gare varkensmedaillons over borden en serveer met je favoriete aardappel- en groentebereiding.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,60 per persoon.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres