Gemiddeld
20Min
2,5Uur
8 Personen | |
---|---|
3 | peren, geschild en in stukjes |
2 dl | appelsap |
4 | eetlepels suiker |
2 | kaneelstokjes |
Sap en schil van 1 citroen | |
1 | fles mousserende wijn (Ballaturi Prosecco) |
1 | limoen, in partjes |
Doe de geschilde stukjes peer samen met de suiker, het citroensap- en rasp, de kaneelstokjes en het appelsap in een pan en kook op laag vuur. Laat dan weer afkoelen, vis de kaneelstokjes eruit en mix met een staafmixer.
Doe dit mengsel in een bakje en zet dit gedurende twee uur in de vriezer.
Pureer dit mengsel na twee uur opnieuw met de staafmixer.
Pak er champagneglazen bij en schep een beetje van het ijskoude perenmengsel in het glas. Vul het glas aan met de mousserende wijn. Maak af met een schijfje limoen en serveer direct.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,05 per persoon.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres