Gemakkelijk
20Min
2 Personen | |
---|---|
400 g | kruimige aardappels, geschild en in blokjes |
400 g | pompoen, in kleine stukjes |
400 g | wortel, in kleine stukjes |
Klont | boter |
1 | grote witte ui, in reepjes |
150 g | spekreepjes |
Scheutje | room |
Zout & Peper | |
Optioneel: | snuf chilipoeder en/of peterselie |
Breng een pan met ruim gezouten water aan de kook. Kook de aardappels samen met de stukjes wortel en de stukjes pompoen in 15 – 20 minuten gaar.
Verwarm de klont boter in een andere pan. Laat de reepjes ui daar 10 minuten op laag vuur in stoven. Schep dit uit de pan en zet apart. Bak in dezelfde pan de spekjes krokant. Liever een vegetarische optie? Laat de spekjes achterwege of kies één van onze vega opties.
Giet de pan met de aardappels af. Doe de gestoofde uien en het scheutje room bij de pan en stamp tot hutspot.
Breng op smaak met peper en zout en roer de spekjes door de hutspot. Lekker met een snuf chilipoeder en/of peterselie.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,55 per persoon.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres