Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
8 | appels |
Klontje | boter |
Scheutje | water |
Flinke snuf | gemalen kaneel |
1 el | suiker |
Schil de appels en verwijder de klokhuizen. Gebruik je keukenmes om kleine blokjes van de appels te snijden. Hoe kleiner de blokjes, hoe gladder je eindresultaat (en dat is lekker!).
Smelt een klontje boter in een pan op laag tot medium vuur en voeg de appeltjes toe aan de pan. Voeg er het scheutje water aan toe.
Laat zo op laag vuur stoven tot de appeltjes helemaal zacht zijn. Blijf steeds goed roeren met een houten lepel. Wordt het geheel wat te droog? Voeg dan een scheutje extra water toe.
Voeg tot slot de kaneel en de suiker toe en roer alles nog eens goed door.
Gebruik je staafmixer om de appels te mixen tot een gladde appelmoes. Je kunt deze stap overslaan als je van wat grovere appelmoes houdt. Proef en voeg naar smaak eventueel nog extra kaneel en/of suiker toe. Zie je wel hoe makkelijk appelmoes maken is?
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,60 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres