Gemakkelijk
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
250 g | zilvervliesrijst |
1 | komkommer |
3 el | azijn |
2 | bosuitjes |
6 el | extra vierge olijfolie |
4 el | dille |
250 g | haricots verts |
300 g | geroookte zalm |
4 el | gedroogde cranberry's |
8 el | Skyr |
1 | Granny Smith appel ( in schrijfjes) |
peper | |
Bepaalde producten kunnen afhankelijk van het seizoen tijdelijk verkrijgbaar zijn |
Stap 1
Kook de zilvervliesrijst volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de rijst in 10 min afkoelen.
Stap 2
Snijd de bosui in stukjes van 5 cm lang en vervolgens over de lengte in dunne reepjes. Doe ze in een kom met ijskoud water en laat ze 10 min staan.
Stap 3
Maak de haricots verts schoon en kook 3 min in een pan met ruim kokend water.
Stap 4
Meng de azijn en olie door elkaar. Breng op smaak met peper. Hak de dille fijn en roer door de dressing.
Stap 5
Snijd de komkommer horizontaal doormidden en schaaf met een dunschiller of kaasschaaf lange tinten. Maak vervolgens rolletjes van komkommerlinten.
Stap 6
Verdeel de rijst over 4 diepe kommen. Leg de haricots verts samen met de zalm, komkommerlinten en de appelschijfjes losjes op de rijst. Schep de Skyr naast de zalm. Sprenkel de dilledressing over de Poké Bowl en maak het af met cranberry’s en de bosui. Breng eventueel op smaak met zout en peper.
De kcal van dit gerecht
Dit gerecht bevat ongeveer 630 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres