Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
750 g | zoete aardappels |
250 g | aardappel |
peper en zout | |
125 g | zongedroogde tomaat |
1 pakje | witte kaas |
450 g | sperziebonen |
1 | rode ui |
1 teen | knoflook |
Schil en snijd de aardappels in gelijke blokjes en kook beetgaar. Kook ondertussen ook de sperziebonen gaar. Stamp de aardappels fijn tot een gladde puree en zet even apart.
Snijd de ui klein. Fruit de ui aan in de pan met een teen knoflook en voeg na een aantal minuten de gekookte sperziebonen toe. Bak ze goudbruin en voeg deze bij de aardappelpuree.
Serveer met wat zongedroogde tomaatjes en top af met verkruimelde witte kaas.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres