Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
4 | visburgers |
4 | Italiaanse bollen |
1 | courgette |
250 g | cherrytomaatjes |
1 | rode ui |
1 teen | knoflook |
1 bol | mozzarella |
1 kg | krieltjes |
Verwarm de oven voor en bak de Italiaanse bollen af volgens de beschrijving op de verpakking.
Snijd ondertussen de ui, tomaatjes en courgette klein en bak deze samen in de pan met een teen geraspte knoflook.
Voeg na een aantal minuten de krieltjes toe wanneer de courgette goudbruin is geworden en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Bak de visburgers krokant in de pan en verdeel wat plakjes mozzarella bovenop, laat deze smelten door even de deksel op de pan te doen en het vuur laag te zetten.
Beleg de Italiaanse bollen met de visburgers en serveer met de krieltjes.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres