Gemakkelijk
5Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
1 | rode ui |
2 | tenen knoflook |
500 g | cherrytomaat |
2 | blikjes tomatenpuree |
1 | Mexicaanse bonenschotel |
300 g | rijst |
2 | paprika's |
½ | blokje groente bouillon |
Snipper de ui en fruit deze aan in de pan met de knoflook. Snijd de paprika’s en de cherrytomaatjes klein en doe deze daarna ook in de pan. Roer even door en laat ongeveer 5 minuten even bakken. Daarna voeg je de tomatenpuree en de Mexicaanse bonenschotel toe en meng je alles weer goed door elkaar.
Doe nu de rijst in de pan samen met ongeveer 500-600 ml water en een blokje bouillon. Draai het vuur laag en laat het vocht inkoken. Roer af en toe in de pan zodat de rijst niet aan de bodem blijft plakken.
Wanneer al het vocht ingekookt is en de rijst is gaar breng je het nogmaals op smaak met peper en zout. Serveer eventueel met wat verse peterselie.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres