Gemiddeld
10Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
2 schalen | groente ovenschotel spruiten met spek (à 400-500 g) |
2 | varkenshazen (270 g per stuk) |
40 g | boter |
1 | ui, gesnipperd |
50 g | gedroogde abrikozen, in kleine stukjes |
2 el | rozijnen |
1 | mango, geschild en in stukjes |
50 ml | groentebouillon |
2 el | azijn |
1 | bosuitje, in ringetjes |
Verwarm de oven voor tot 170 graden en bereid de groente ovenschotels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de varkenshaas in de hete boter rondom bruin en naar wens rosé of gaar. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Fruit de ui 5 min in het bakvet. Voeg de gedroogde abrikozen, de rozijnen en de mangostukjes toe en bak ze al omscheppend 3 min mee.
Schenk de bouillon en de azijn erbij en breng alles aan de kook. Laat het vocht op een hoog vuur inkoken. Schep de bosui erdoor en breng op smaak met peper en zout.
Snijd de varkenshaas in plakjes en verdeel dit samen met de chutney en de spruitjes met spek over 4 borden. Lekker met ovenaardappeltjes of pommes duchesse.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres