Gemakkelijk
5Min
25Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | kipfilet |
2 | paprika's |
1 | gourgette |
500 g | krieltjes |
1 | rode ui |
2 tenen | knoflook |
1 el | olijfolie |
peper en zout |
Wat moet je doen?
Verwarm de oven voor op 220 graden. Marineer de kip met peper, zout en eventueel wat paprika poeder en kook ondertussen de krieltjes beetgaar. Pak een bakplaat en bekleed deze met bakpapier.
Verdeel hier eerst de gemarineerde kip en gekookte krieltjes overheen en zet voor 15 minuten in de oven. Snijd ondertussen de paprika, rode ui en de courgette.
Haal de bakplaat er na 15 minuten uit en leg vervolgens alle gesneden groente ook op de bakplaat. Meng de olijfolie met 2 tenen geperste knoflook en sprenkel dit over de bakplaat. Breng op smaak met peper en zout en zet de bakplaat nog voor 10-12 minuten terug in de oven.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres