Gemakkelijk
40Min
4 Personen | |
---|---|
1 kg | aardappels |
4 | zalmfilets |
750 g | broccoli |
250 g | cherrytomaatjes |
1 | citroen |
1 | rode ui |
2 tenen | knoflook |
olijfolie | |
peper en zout |
Verwarm de oven voor op 200 graden. Was de aardappels en snijd in blokjes. Doe ze in een grote pan met water en kook ze samen met de broccoli beetgaar.
Snijd de rode ui in halveringen, de cherrytomaatjes door de helft en doe deze in een kom. Wanneer de aardappels en broccoli beetgaar zijn laat je ze goed uitlekken en doe je ze in de kom bij de ui en de tomaatjes.
Meng drie eetlepels olijfolie met twee tenen geperste knoflook en peper en zout. Giet dit bij de kom en schep de groenten om zodat alles bedekt is.
Bekleed een bekplaat met bakpapier en verdeel de aardappels met groenten op de bakplaat. Zet dit voor 15 minuten in de oven.
Marineer de zalm met peper en zout en snijd een citroen in dunne schijfjes. Leg de citroen schijfjes op de zalm filet. Haal de bakplaat met de aardappels uit de oven maar laat deze aan staan.
Verdeel de zalm met citroen over de bakplaat en zet deze terug in de oven voor nog eens 15 minuten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres