Gemakkelijk
20Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
275 g | gele rijst |
100 g | chorizo |
100 g | cocktailgarnalen |
270 g | pangasiusfilet |
400 g | trostomaten |
1 | courgette |
2 | uien |
2 tenen | knoflook |
2 | kip bouillonblokjes |
2 tl | gedroogde oregano |
2 el | peterselie |
1 | chilipeper |
3 el | olijfolie |
Benodigdheden: | |
hapjes-of braadpan |
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olijfolie in een heel ruime hapjes- of braadpan en bak de chorizo 2 minuten op laag vuur. Bak de uien, knoflook en chilipeper zachtjes 3 minuten mee.
Voeg de courgette, de tomaat en de oregano bij de uien en stoof afgedekt 5 minuten.
Leg de pangasius op de groenten en stoof afgedekt weer 5 minuten.
Schep de stukken vis op een bord. Schep de rijst door de groenten, verkruimel de bouillonblokjes erboven en laat de rijst nog even doorgaren.
Verdeel de rijst over 4 borden. Verdeel de vis en garnalen over de borden en strooi de peterselie erover.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres