Gemiddeld
10Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
350 g | vegetarische wokreepjes |
400 g | wokgroenten met champignons |
250 g | basmatirijst |
250 g | babywortelen |
250 g | sperziebonen |
1 | ui |
2 el | currypoeder |
1 tl | cayennepeper |
1 el | bio-olijfolie |
2 | lente-uitjes |
enkele takjes | koriander |
Kook de rijst in gezouten water gedurende 10 minuten. Giet af en houd warm. Snijd de babywortelen in fijne stukjes. Snipper de ui. Verwijder de uiteinden van de sperziebonen.
Bak de veggiewokreepjes in een grote pan of wok zonder vetstof gedurende een drietal minuten. Haal uit de pan en houd warm. Verhit de olie in dezelfde pan of wok.
Bak de ui glazig. Voeg de babywortelen en de sperziebonen toe en kruid met currypoeder en cayennepeper. Voeg de wokgroenten toe en bak tot de groenten beetgaar zijn.
Voeg de veggiewokreepjes toe en verdeel samen met de rijst over vier borden. Snijd de lente-ui in ringetjes en verdeel over de borden. Garneer de roerbakschotel met de koriander.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres