Gemakkelijk
5Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
9 plakjes | bladerdeeg |
100 g | salami |
150 g | witte kaas |
1 blikje | tomatenpuree |
1 | courgette |
1 | rode ui |
1 blik | champignonsoep |
zout en peper |
Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius en bekleed een bakplaat met bakpapier.
Verdeel het bladerdeeg op de bakplaat, zodat het de hele plaat bedekt. Prik met een vork enkele gaatjes in het deeg om te voorkomen dat het te veel rijst tijdens het bakken. Smeer de tomatenpuree gelijkmatig uit over het bladerdeeg, laat een rand van ongeveer 2 cm vrij aan de randen.
Verdeel de plakjes salami over de tomatenpuree. Snijd de courgette en de ui in dunne plakjes. Leg de plakjes courgette en rode uiringen gelijkmatig over de salami. Breng op smaak met zout en peper naar wens.
Bak de plaatpizza in de voorverwarmde oven gedurende 15-20 minuten, haal de pizza uit de oven en laat hem een paar minuten afkoelen voordat je hem in stukken snijdt en bestrooi de pizza met de geraspte witte kaas.
Serveer met de champignonsoep.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres