Gemakkelijk
35Min
4 Personen | |
---|---|
600 g | aardappel |
175 g | bloem |
1 | eierdooier |
500 g | champignons |
1 | rode ui |
1 | teen knoflook |
kookroom light | |
1 kg | kipfilet |
Schil de aardappels, snijd in blokjes en kook tot ze gaar zijn. Snijd ondertussen de rode ui en champignon klein. Fruit de ui aan in de pan met een teen knoflook. Voeg na een aantal minuten de champignon toe en bak goudbruin.
Wanneer de champignons gaar zijn voeg je de kookroom toe. Breng op smaak met peper en zout en roer goed door. Kruid de kipfilet en bak deze ook goudbruin in een aparte pan.
Stamp ze vervolgens tot een puree en voeg de eidooier en het bloem toe. Kneed tot een glad deeg. Neem een stukje van het deeg en rol tot een balletje. Rol daarna met de palmen van je hand uit tot een lange stengel. Snijd deze om de ca. 2 cm in stukken.
Bak de gnocchi gaar in een pan met een beetje olijfolie en voeg bij de champignonsaus.
Serveer met de kipfilet.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres