Gemakkelijk
15Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
2 stukken | gemarineerde zalm |
500 g | noedels of mie |
1 | rode ui |
2 stengels | lente-ui |
handje | taugé |
1 | Chinese kool |
kleine | broccoli |
halve | rode paprika |
hele | citroen |
olijfolie | |
2 el | sojasaus |
1 el | versgeraspte gember |
1 el | olijfolie |
1 el | agavesiroop |
Kook de noedels of mie volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snijd de broccoli in roosjes en blancheer ze kort. Snijd de Chinese kool en rode ui in stukjes, de lente-ui in ringetjes en de paprika in reepjes.
Doe een scheut olijfolie in een wokpan en wok de rode ui en paprika circa 5 minuten. Voeg de broccoli, Chinese kool, lente-ui en taugé toe en wok alles nog een paar minuten.
Verhit in een koekenpan een beetje olijfolie en bak de zalm in circa 4 minuten gaar. Voeg dan de noedels of mie bij de groenten.
Mix alle ingrediënten voor de dressing (sojasaus, gember, olijfolie, agavesiroop, sap van halve citroen) door elkaar in een kommetje. Roer de dressing door de noedels en schep alles goed door elkaar. Leg de zalm boven op de noedels of mie. Snijd de halve citroen in partjes en leg deze bij de zalm en wokgroenten.
Liever vlees in plaats van vis? Vervang de zalm eens door kip.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres