Gemakkelijk
60Min
4 Personen | |
---|---|
4 | plantaardige spinazie-kaas rondo's |
4 | hamburgerbroodjes |
2 | rode paprika's |
8 | blaadjes trio sla |
4 el | extra vierge olijfolie |
plantaardig alternatief voor roomkaas | |
een snufje | peper |
een snufje | zout |
Stap 1
Verwarm de oven voor op 220 °C.
Stap 2
Wrijf de paprika’s in met één eetlepel olijfolie en leg ze op een bakplaat met bakpapier.
Stap 3
Laat de paprika’s ongeveer 30 à 40 minuten roosteren in de oven, keer ze regelmatig om.
Stap 4
Doe de paprika’s na het roosteren in een kom en dek af met folie. Laat een kwartiertje staan.
Stap 5
Haal de velletjes eraf, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten en snijd in blokjes.
Stap 6
Maak de spread: doe de blokjes paprika samen met de roomkaas in een kom. Mix tot een gladde massa.
Stap 7
Kruid met peper en zout en voeg twee eetlepels olijfolie toe.
Stap 8
Mix nog even kort door.
Stap 9
Bak de broodjes en spinazie-kaas rondo’s zoals aangegeven op de verpakking.
Stap 10
Besmeer de onderkant van de broodjes met de paprika spread. Leg hierboven enkele blaadjes sla en de spinazie-kaas rondo’s. Doe bovenop nog wat van de paprika spread en wat extra roomkaas.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,49 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres