Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
milde olijfolie om te bakken | |
200 g | wokgarnalen |
50 g | chorizo, in kleine stukjes |
2 | tomaten, in blokjes |
1 | rode puntpaprika, in stukjes |
1 tl | kurkuma |
1 tl | kerriepoeder |
300 g | rijst |
kopje | witte wijn |
400 g | visbouillon |
1 | citroen, in partjes |
handje krulpeterselie |
Verwarm een scheut olijfolie in een pan op medium vuur en bak de garnalen aan tot ze gaar zijn. Voeg de stukjes chorizo toe en roer goed. Laat het vet van de chorizo zich verspreiden over de pan.
Voeg de paprikastukjes en de tomatenblokjes toe en bak tot de paprika knapperig is. Voeg de specerijen en daarna de rijst toe aan de pan. Toast de rijst een minuutje in de smaakmakers. Voeg dan de witte wijn toe en laat de alcohol verdampen.
Voeg de visbouillon toe en blijf op laag vuur bakken tot de rijst gaar is. Blijf goed roeren.
Klaar? Schik de partjes citroen op de pan paella en maak af met de krulpeterselie.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,99 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres