Gemakkelijk
5Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
800 g | aardappelen, geschild en in stukjes |
200 g | boerenkoolsnippers |
3 el | boter |
100 ml | volle melk |
zout & peper | |
12 | geitenkaasplakjes |
4 el | walnoten, grof gehakt |
Kook de aardappelen samen met de boerenkool tot de aardappelen zacht zijn. Giet af en voeg opnieuw toe aan de pan.
Voeg de boter, de melk en zout en peper toe en stamp tot een stamppot.
Rooster de walnoten in een droge koekenpan tot de aroma’s vrijkomen.
Verdeel de boerenkoolstamppot over borden en leg op elk bord een paar plakjes geitenkaas en wat van de geroosterde walnoten.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,85 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres