Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
1/2 | ananas, in fijne blokjes |
1/2 | rode peper, heel fijn gesnipperd |
1/2 | limoen, het sap |
Zout en peper | |
4 el | Griekse yoghurt |
1 el | sambal |
8 | tortilla wraps |
handje koriander, fijn gesnipperd | |
400 g | verse zalmfilet, in hapklare stukjes |
Maak eerst de ananassalsa. Doe daarvoor de stukjes ananas met de fijn gesnipperde rode peper en het limoensap in een kom en roer goed. Breng op smaak met een snuf zout en peper en roer goed door elkaar.
Maak het pittige sausje door de Griekse yoghurt te mengen met de sambal in een andere kom.
Leg de tortillawraps op een snijplank en gebruik een rond uitsteekvormpje om er kleinere tortillas van te maken (met een doorsnede van ongeveer 10 cm).
Toast de tortillawraps een paar minuten in een droge koekenpan, tot ze een bruin kleurtje krijgen.
Maak nu taco’s door de tortillawraps te vullen met de stukjes zalm, de ananassalsa, wat fijn gesnipperde koriander en het pittige sausje.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,94 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres