Gemakkelijk
15Min
30Min
2 Personen | |
---|---|
1 | Turks brood, door de lengte gehalveerd |
490 ml | tomatensaus (Pastasaus Basilicum) |
Optioneel: 8 plakjes salami Milano | |
Handje geraspte kaas (voor pizza & pasta) | |
1 | bol mozzarella, in stukjes |
Blaadjes verse basilicum |
Het is afkomstig uit Bologna, het bestaat uit laagjes en het is comfort food ten top. We hebben het natuurlijk over Italiaanse lasagne met bechamelsaus.
Verwarm de oven voor tot 220 graden.
Bestrijk elke helft Turks brood met een laag van de tomatensaus. Dit gaat het makkelijkst met de achterkant van een eetlepel.
Leg er – indien gewenst – de stukjes salami op en verdeel ook de mozzarellastukjes over de helften.
Bedek beide helften met een laag van de geraspte kaas en schuif de pizza’s van Turks brood de hete oven in.
Bak in 8 à 10 minuten knapperig, of tot de kaas goed gesmolten is en je mooie goudbruine randen ziet.
Beleg de pizza’s van Turks brood ten slotte met wat blaadjes verse basilicum.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,95 per persoon.
Om de video af te spelen, klik op de link om de video af te spelen, klik op de link
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres