Gemakkelijk
30Min
4 Personen | |
---|---|
450 g | verse spinazie |
100 g | crème fraîche |
400 g | rundergehakt |
scheutje | olijfolie |
1 tl | zout |
1 tl | peper |
1 tl | nootmuskaat |
1 tl | knoflookpoeder |
250 g | aardappelschijfjes (voorgekookt) |
100 g | geraspte kaas voor ovenschotels |
Verwarm de oven voor tot 220 graden.
Doe de verse spinazie beetje bij beetje in een pan en laat het slinken. Als de spinazie geslonken is, voeg je de crème fraîche toe aan de pan. Voeg wat peper en zout toe, roer en doe het in een ovenschotel.
Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en voeg het gehakt toe. Bak gaar en voeg de specerijen toe. Proef en voeg eventueel meer zout en/of peper toe, naar smaak. Stort het gehakt op de laag spinazie.
Leg de aardappelschijfjes dakpansgewijs op het gehakt. Bedek met een laag van de ovenschotelkaas.
Plaats de ovenschotel met spinazie in de oven en bak in 15 minuten gaar. Zet de grillstand aan en laat nog 3 à 5 minuten grillen tot de kaas mooi goudbruin kleurt. Serveer de ovenschotel met spinazie onmiddellijk.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres