Gemakkelijk
90Min
4 Personen | |
---|---|
scheut olijfolie | |
1 | witte ui, fijn gesnipperd |
2 | teentjes knoflook, fijn gehakt |
1 | aubergine, in dobbelsteentjes |
1 | courgette, in dobbelsteentjes |
2 | rode paprika's, in stukjes |
600 g | tomatenblokjes uit blik |
zout en peper | |
2 | laurierblaadjes |
50 g | Parmigiano reggiano |
basilicum |
Een makkelijk recept voor ratatouille? Dat heb je bij deze gevonden. Met de Parmezaanse kaas geven we de Franse klassieker een Italiaanse twist.
Verwarm de olijfolie in een grote pan op medium vuur en fruit de ui en de knoflook daarin samen aan.
Voeg alle andere ingrediënten (behalve de Parmezaan en de basilicum) toe en draai het vuur wat lager. Zet het deksel op de pan en laat zo 30 minuten stoven. Roer af en toe met een houten lepel.
Verdeel de ratatouille over borden en maak af met geraspte Parmezaanse kaas en met wat blaadjes verse basilicum.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €0,39 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres