Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
4 | kipfilets |
200 ml | kookroom |
350 g | groene asperges |
1 kg | krieltjes |
1 | rode ui |
2 | tenen knoflook |
50 g | parmazaanse kaas |
2 | eetlepels olijfolie |
1 | eetlepel bloem of volkoren meel |
Stap 1
Kruid de kip met peper en zout en bak goudbruin aan beide zijden. Meng 1 eetlepel olijfolie met 1 teen geperste knoflook en bak de krieltjes goudbruin. Zet ze even apart en meng daarna de overige olijfolie met een geperste teen knoflook en bak hierin de groene asperges goudbruin.
Stap 2
Haal de kip uit de pan en bewaar in folie. Snijd de rode ui fijn en fruit deze aan in de pan waar de kip in is gebakken. Voeg 1 eetlepel bloem toe en roer goed door. Doe hierna meteen de kookroom erbij en roer weer goed door. Rasp de parmezaan en meng deze door saus heen. Breng op smaak met peper.
Stap 3
Serveer de kipfilet met de krieltjes, groene asperges en de roomsaus.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres