Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
4 | mie nestjes |
4 | eieren |
8 | speklapjes |
1 | stengel bosui, het groen |
200 g | kastanjechampignons |
400 ml | kippenbouillon, verwarmd |
4 el | sojasaus |
Kook de mie nestjes volgens de verpakking en giet af. Verdeel ze over kommen.
Kook de eieren 8 minuten, spoel ze daarna af met koud water, pel ze en halveer ze. Leg in elke kom met noedels twee halve eitjes.
Bak de speklapjes gaar in een pan op medium tot hoog vuur. Schep uit de pan en bak in dezelfde pan de paddenstoelen gaar. Verdeel zowel het spek als de paddenstoelen over de kommen met de noedels.
Lepel op elk nestje noedels een lepel sojasaus en 100 ml van de warme kippenbouillon.
Maak de maaltijdsoep af met een paar reepjes fijngesneden bosui.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,68 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres