Gemakkelijk
15Min
2 Personen | |
---|---|
200 g | zilvervliesrijst |
1 | duim gember, geschild |
½ | rode peper |
1 | teen knoflook |
½ | ui |
1 | tomaat, in blokjes |
1 | el cashewnoten |
Plantaardige olie | |
Snuf komijn | |
Zout & peper | |
800 g | spinazie à la crème, ontdooid |
200 g | feta, in dobbelsteentjes |
Deze Indiase curry met spinazie wordt traditioneel gemaakt met paneer, wij maken hem hier met feta. Dat is minstens even lekker, let maar op!
Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Doe de gember samen met de peper, de knoflook, de ui, de tomatenblokjes en de cashewnoten in een keukenmachine of blender en mix tot een mengsel van kleine stukjes.
Verhit een laag plantaardige olie op medium vuur en voeg de stukjes toe aan de pan. Fruit aan tot alles begint te geuren. Geef het geheel een snuf komijn en een snuf zout en peper en roer goed.
Voeg daarna de ontdooide spinazie à la crème toe en roer alles door elkaar. Laat een paar minuten zo staan.
Voeg de blokjes feta toe aan de Indiase curry met spinazie en schep alles door elkaar. Serveer de Indiase curry met de zilvervliesrijst.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €2,85 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres