Gemakkelijk
10Min
20Min
4 Personen | |
---|---|
4 | vierkante bladerdeegplakjes (ontdooid) |
1 | eigeel |
3 el | roomkaas naturel |
3 | bietjes (gekookt) |
1/2 | grote zoete aardappel, geschild en in ronde plakjes |
scheutje | olijfolie |
zout & peper | |
150 g | brie |
handje | veldsla |
Verwarm de oven voor tot 200 graden.
Leg vier vierkanten bladerdeeg op een snijplank en duw de randen tegen elkaar zodat zich een groot vierkant vormt. Snijd daaruit een cirkel en vouw de rand ongeveer een centimeter naar binnen. Bestrijk de rand met eigeel. Gebruik een vork om gaatjes in het middelste oppervlak te prikken.
Lepel de roomkaas op de taart en strijk gelijkmatig uit.
Verdeel de bietjes op de roomkaas en leg daarop de dunne plakjes zoete aardappel. Druppel er wat olijfolie op en breng op smaak met peper en zout.
Scheur de brie in kleine stukjes en verdeel die over de hartige taart.
Schuif de hartige taart in de oven en bak 15 à 20 minuten.
Haal de hartige taart met zoete aardappel uit de oven en maak af met de veldsla.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,58 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres