Gemiddeld
1Uur
30Min
2 Personen | |
---|---|
2 | preien |
125 g | gerookte forelfilets |
2 handjes | jonge bladsla melange |
60 ml | koud water |
50 g | roomboter, in dobbelsteentjes |
1 tl | mosterd |
1 el | balsamico-azijn |
zout & peper | |
bieslook |
Verwarm de oven op 225°C op grillstand. Leg de preien op een bakplaat en plaats ze 45 minuten onder de grill, of tot de buitenkanten volledig zwart geblakerd zijn. Verwijder de harde of zwarte geblakerde bladeren.
Maak een botersausje door het water te verwarmen in een steelpannetje. Voeg er één blokje boter aan toe en laat oplossen. Voeg daarna de rest van de boter toe en wals goed. Na een minuut bindt de saus tot een botersausje.
Meng de mosterd met de balsamico-azijn en breng op smaak met zout en peper.
Meng de groene salade met de dressing.
Leg de geblakerde prei en de forelfilet op een bord. Lepel wat van de botersaus op de ingrediënten.
Leg er wat groene salade naast en maak af met de fijngesnipperde bieslook.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,89 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres