Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
250 g | kipfilet, gekookt of gebakken |
1 el | Italiaanse kruiden |
400 g | tomatenblokjes uit blik |
800 ml | kippenbouillon |
1 | rode paprika, in reepjes |
2 el | roomkaas Valblanc |
500 g | penne |
200 g | feta |
handje | pistachenoten, gepeld en fijngehakt |
handje | rucola |
zout & peper |
Zorg dat je je gare kip klaar hebt. Snijd in hapklare stukjes.
Doe de Italiaanse kruiden, de tomatenblokjes, de paprikareepjes, de kippenbouillon, de roomkaas en de penne samen met een flinke snuf zout en peper in een grote pan. Roer goed.
Breng de pan aan de kook en laat 15 minuten zachtjes pruttelen. Voeg er daarna de kipstukjes en de helft van de feta aan toe en roer alles door elkaar.
Verkruimel de rest van de feta en de pistachenootjes over de 1 pan pasta en maak af met een handje rucola.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,98 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres