Gemakkelijk
25Min
4 Personen | |
---|---|
100 g | pistache noten |
2 | witte boterhammen |
1/2 bosje | peterselie |
1/2 bosje | koriander |
3 | bosuien |
3 tl | citroensap |
1/4 tl | chilipoeder |
3 el | extra vierge olijfolie |
500 g | cocktailtomaten |
Dop de pistachenoten en hak de noten fijn. Snijd de korsten van het brood en hak het brood fijn. Hak de peterselie en de koriander fijn. Snijd de bosui in dunne ringetjes. Meng de pistachenoten met het broodkruim, de kruiden, bosui, citroenrasp, chilipoeder en olijfolie. Breng op smaak met zout en peper.
Haal de takjes van de cocktailtomaten en snijd de bovenkantjes eraf. Schep met een lepeltje het vruchtvlees uit de tomaten. Gebruik dit eventueel voor een ander gerecht zoals tomatensaus.
Schep de pistache-bosuivulling in de tomaten. Sluit af met de bovenkantjes. Gaar de gevulde tomaten in een pannetje in het gourmetstel of boven op de plaat gedurende 10 minuten. Heb of gebruik je geen gourmetstel? Rooster ze dan 10 minuten in een oven voorverwarmd op 180 graden.
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1,33 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres