Gemakkelijk
15Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
1 | courgette |
1 | teentje knoflook |
1 tl | provençaalse kruiden |
4 | eieren |
100 ml | slagroom |
50 g | geraspte belegen kaas |
Was en snijd de courgette in kleine blokjes. Pel en snipper de knoflook. Klop de eieren met de knoflook, de Provençaalse kruiden, slagroom en versgemalen peper en zout naar smaak door elkaar.
Verdeel de courgetteblokjes over 2 schaaltjes. Schenk het eimengsel in een kannetje. Doe de kaas ook in een schaaltje. Zet de courgette, het eimengsel en de kaas tot gebruik afgedekt in de koelkast.
Verhit een beetje olie in het pannetje. Bak een paar eetlepels courgetteblokjes al omscheppend bruin. Schenk er eimengsel bij en strooi kaas naar smaak erover. Bak het eerst op het gourmetstel. Zet het pannetje als het eimengsel bijna gestold is onder de plaat van het gourmetstel en laat de kaas smelten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres