Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
1 | avocado |
1 | rode ui |
4 | cherrytomaatjes |
1 | takjes koriander |
4 | kleine kropslablaadjes |
2 1/2 el | olijfolie |
1 schaaltje | paprikamix |
1 schaaltje | gourmet vegetarische balletjes |
100 g | maïs (uit blik) |
75 ml | barbecuesaus |
Halveer de avocado, wip de pit eruit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Pel en snipper de rode ui. Was en snijd de tomaatjes in kleine stukjes. Hak de koriander fijn. Was de slablaadjes en dep ze droog met keukenpapier. Meng de avocado met de ui en de tomaat. Verdeel het over de 4 slabroodjes en garneer met de koriander.
Verhit een beetje olie in het gourmetpannetje en bak vegetarische balletjes rondom bruin. Bak gelijktijdig 2 eetlepels van de paprikamix mee. Voeg maïs en barbecuesaus naar smaak toe en blus af met een beetje water. Laat nog kort zachtjes koken. Laat de inhoud van het pannetje op het bord glijden en geef er het avocadoslaatje bij.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres