Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
100 g | wortelen |
1/2 | komkommer |
250 g | gerookte makreelfilet |
1 el | mayonaise |
1 tl | franse mosterd |
3 | tros cocktailtomaten |
2 takjes | platte peterselie |
Schil de wortelen met een dunschiller en schaaf met een dunschiller in de lengte dunne linten. Schaaf de komkommer met de dunschiller in de lengte tot aan de zaadlijsten dunne linten.
Pluk de makreelfilets met behulp van 2 vorken uit elkaar. Meng de makreelfilet met de mayonaise en de mosterd. Breng op smaak met peper. Pureer de tomaten met de staafmixer tot een gladde saus en breng op smaak met peper en zout.
Leg 4 stukken plasticfolie van ca. 25 x 25 cm op het aanrecht. Leg de plakjes wortel en komkommer in het midden om en om dakpansgewijs op het folie. Verdeel de makreelmousse in de lengte over de plakjes wortel en komkommer. Rol er met behulp van het folie een mooi rolletje van.
Verwijder de folie en leg op elk bord een rolletje (rouleau). Pluk de peterselie van de takjes en garneer met de peterselie. Verdeel de dressing in stipjes over het bord.
Geef de dressing nog meer smaak door er een eetlepel ketchup aan toe te voegen. Lekker met toast.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres