Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
500 g | ravioli met ricotta en spinazie |
125 g | roomboter, ongezouten en in blokjes |
2 | courgettes |
handje walnoten, fijngehakt en geroosterd |
Maak eerst de botersaus. Doe daarvoor de blokjes boter in een koekenpan en verwarm op laag vuur. Laat de boter smelten tot-ie bruin kleurt, een beetje schuimt en er een hazelnootachtig aroma ontstaat. Maak ondertussen af en toe cirkelvormige bewegingen met de pan. Dit duurt ongeveer 3 minuten. Haal daarna van het vuur.
Verwarm een pan met ruim gezouten water en kook de verse pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Schaaf in de tussentijd mooie dunne linten van de courgettes. Dit gaat bijvoorbeeld makkelijk met een dunschiller of kaasschaaf.
Zet een vergiet klaar en doe daarin de courgettelinten. Giet de pasta af bovenop de courgettelinten, zodat ze kort garen door de hitte van het pastawater. Roer de pasta en de courgettelinten voorzichtig door elkaar.
Schep de pasta met de courgette op vier borden en druppel er de botersaus overheen.
Maak de verse vega pasta af met een snuf peper en zout en wat van de geroosterde walnoten.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres