Gemiddeld
20Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
2 el | olijfolie |
2 | sjalotten, gesnipperd |
200 g | champignons, in plakjes |
30 g | bloem |
150 ml | groentebouillon |
150 ml | slagroom |
4 | pasteibakjes |
100 g | rivierkreeftjes |
2 1/2 el | dille, fijngehakt |
Verwarm de oven voor tot 165 graden. Verhit de olie in een steelpan en fruit de sjalotten 5 min op een halfhoog vuur.
Strooi de bloem erover en schep alles goed om. Schenk beetje bij beetje de bouillon erbij en roer telkens goed zodat er geen klontjes ontstaan. Voeg de slagroom toe en breng alles al roerende aan de kook.
Schep de champignons erdoor en kook de ragout ca. 8 min op een heel laag vuur. Roer regelmatig om.
Snijd de dekseltjes van de pasteibakjes los en verwarm de pasteibakjes met de dekseltjes in de voorverwarmde oven volgens de aanwijzingen op de verpakking
Roer de rivierkreeftjes en 2 el van de dille door de ragout en verwarm nog 1 min. Zet de pasteitjes op de borden en schep de ragout erin. Zet de dekseltjes erop en garneer met de achtergehouden dille.
Vervang de rivierkreeftjes ook eens door Hollandse garnalen.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres