Gemakkelijk
20Min
4 Personen | |
---|---|
6 | Gekookte rode bieten |
1 el | Biologische extra vierge olijfolie |
125 g | Milsani crème fraîche |
1/2 | Citroen, sap en rasp |
30 g | All Seasons jonge bladsla met rucola |
300 g | Gravad lachs |
Halveer de bieten en snijd ze in gelijke stukken van 1 cm. Meng met de olijfolie, peper en zout.
Meng de crème fraîche met de honingmosterdsaus die bij de gravad lachs komt, het citroensap en -rasp. Proef en breng indien nodig op smaak met peper en zout. Verdeel de rucola slamelange over vier borden. Leg hier de bietjes en gravad lachs op. Garneer met de honingmosterd-citroenroom.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres