Gemakkelijk
30Min
12 Personen | |
---|---|
3 | bakjes feestmeringue met chocolade-aardbeismaak en naturel |
2 | bakjes mascarpone |
50 g | walnoten |
50 g | pecannoten |
1 | bakje rode bessen |
1 | bakje aardbeien |
1 | bakje blauwe bessen |
poedersuiker | |
1 | pion van piepschuim bij de hobbywinkel |
Evt. een bak vanille-ijs |
Bekleed de pion met een laagje huishoudfolie. Rooster de noten goudbruin en schep ze uit de pan.
Pak je mooiste taartplateau. Bestrijk de onderkant van de pion met mascarpone en plaats deze in het midden van het taartplateau. Dit voorkomt omvallen.
Bouw nu de toren op. Bestrijk de pion met een laagje mascarpone. Plak nu de meringue op de toren. Begin onderaan! Bestrijk telkens een meringue aan de chocolade kant met mascarpone en plak deze rondom op de toren. Bouw op tot bovenaan.
Vul de open ruimtes op met halve en stukken meringue. Vul de gaatjes op met de geroosterde noten, aardbeien en bessen. Versier ook het taartplateau met fruit en noten. Bestuif het fruit met poedersuiker en serveer meteen. Heerlijk met vanille-ijs!
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres