Gemakkelijk
5Min
15Min
4 Personen | |
---|---|
1 | kleine mango |
4 | kleine blaadjes kropsla |
25 g | jonge bladsla |
150 g | hollandse garnalen |
2 el | olijfolie extra vierge |
1 1/2 el | sinaasappelsap |
2 el | kappertjes |
1 el | fijngeknipt bieslook |
1/4 | fijn gehakte rode peper |
Benodigdheden: | |
4 | cocktailglazen |
Halveer de mango, verwijder de pit en schil het vruchtvlees. Snijd het vruchtvlees in stukjes. Leg in elk glas een blaadje sla. Verdeel er beetje bladsla, mangostukjes en de garnalen over.
Klop een dressing van de olijfolie, het sinaasappelsap, zout naar smaak en de fijngehakte rode peper. Lepel de dressing over de garnalencocktail en garneer met de kappertjes en de bieslook.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres