Gemakkelijk
5Min
15Min
3 Personen | |
---|---|
1 | grapefruit |
100 g | verse geitenkaas |
25 g | rucola slamelange of veldsla |
2 | porties carpaccio |
20 | zwarte olijven, zonder pit |
Benodigdheden: | |
4 | mooie glazen |
Rooster de pijnboompitten. Schil de grapefruit dik, snijd het vruchtvlees tussen de vliesjes uit en van het uitlekkend sap op. Roer het grapefruitsap met de inhoud van zakjes dressing door elkaar. Verdeel de geitenkaas in stukjes.
Verdeel de helft van de slamelange over de glazen. Vul de glazen vervolgens mooi af met de stukjes grapefruit, geitenkaas, carpaccio, olijven en pijnboompitten.
Druppel de dressing erover en garneer met de pijnboompitten en Parmezaanse kaas uit de verpakkingen.
Geen fan van grapefruit? Maak dan de carpaccio met sinaasappel.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres