Gemakkelijk
10Min
4 Personen | |
---|---|
Snacktoastjes met bietenpesto | |
1 | zakje snacktoastjes knoflook |
4 | gekookte bietjes vacuüm verpakt |
handje walnoten | |
4 el | geraspte Parmezaan + extra voor de garnering |
4 el | olijfolie |
2 tl | geraspte verse gember |
1 el | sojasaus |
1 el | chilisaus |
Snacktoastjes met frisse krabcocktail, kommer en tomaat | |
1 | zakje snacktoastjes knoflook |
1 | bakje krabsalade kant-en-klaar |
1/4 | stukje komkommer |
2 tl | citroenrasp |
1 | tomaat |
Snacktoastjes met feta, tomaat en olijf | |
1 | zakje snacktoast tomaat |
100 g | feta |
2 el | olijfolie |
1/4 | rode paprika |
1 tl | gedroogde oregano |
Snacktoastjes met brie, chorizo, olijf en stroop | |
1 | zakje snacktoastjes tomaat |
100 g | brie |
50 g | chorizo |
100 g | gemarineerde olijven |
appelstroop | |
houten prikkertjes |
Snijd de bietjes elk in vieren, doe ze met de rest van de ingrediënten in een hoge maatbeker en pureer met een staafmixer tot een gladde bietenpesto.
Bestrijk hiermee de snacktoastjes en garneer met extra geraspte Parmezaan en een stukje walnoot.
Snijd de gewassen komkommer en tomaat in kleine blokjes en meng de helft met de krabsalade en citroenrasp.
Beleg de toastjes met de krabcocktail en bestrooi ze met de rest van de blokjes komkommer en tomaat.
Verkruimel de feta boven een kom.
Snijd de paprika in kleine blokjes. Schep bij de feta en meng de olijfolie en oregano erdoor.
Beleg de snacktoastjes met de fetasalade.
Snijd de brie in kleine plakjes en beleg hiermee de snacktoastjes.
Prik op ieder houten prikkertje een olijf en een plakje in vieren gevouwen chorizo.
Prik op elk snacktoastje met brie een spiesje. Garneer met een druppel appelstroop.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres