Gemakkelijk
10Min
10Min
4 Personen | |
---|---|
1/2 pakje | carpaccio |
20 g | boter |
4 sneetjes | casino witbrood |
1 | vijg |
1 el | truffelmayonaise |
25 g | grandiosa luxe slamelange |
Extra benodigheden: | |
1 | stervormige koek uitsteker |
Steek 4 grote sterren uit de sneetjes brood. Bak ze aan beiden zijden goudbruin in de boter. Laat ze afkoelen.
Snijd de vijg in partjes. Bestrijk de broodsterren met truffel mayonaise.
Verdeel wat slamelange erop en drapeer de plakjes carpaccio er mooi op! Garneer de broodsterren met de pakjes verse vijg, kaasflinters en pijnboompitjes uit het carpacio pakje.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres