Gemakkelijk
15Min
4 Personen | |
---|---|
150 g | rosbief |
2 el | truffel mayonaise |
1 | hardegekookt ei |
4 | augurkjes |
1 | rode ui |
Tomatensalsa (1/2 tomaten) | |
1 | teen knoflook |
Stap 1
Begin met het bereiden van de salsa: Snijd de tomaten in kleine blokjes en breng op smaak met zout en peper, snipper een halve ui en pers de knoflook.
Stap 2
Meng ze samen en doe er eventueel een beetje olijfolie bij. Hak de rode ui fijn en snijd de augurkjes in kleine stukjes. Meng ze samen in een kom en voeg de salsa toe. Roer alles goed door elkaar en zet de salsa opzij.
Stap 3
Kook het ei: Breng een pan water aan de kook en voeg het ei voorzichtig toe met een lepel. Laat het ei ongeveer 5-6 minuten koken voor een hardgekookt resultaat. Koel het ei vervolgens af onder koud stromend water, pel het en snijd het in kleine blokjes.
Stap 4
Leg de rosbief op een serveerschaal. Je kunt de plakjes rosbief iets overlappen voor een mooie presentatie. Druppel de truffelmayonaise gelijkmatig over de rosbief. De truffelmayonaise geeft het gerecht een heerlijke smaak.
Stap 5
Strooi de gesneden hardgekookte eieren over de rosbief. Verdeel de augurkjes-rode ui salsa geleidelijk over de rosbief.
Stap 6
Serveer de Rosbief carpaccio met truffelmayonaise, ei en augurkjes-rode ui salsa direct. Het is heerlijk als voorgerecht of als lichte lunch.
Stap 7
Serveertip: Je zou er nog wat dun geschaafde Parmezaanse kaas kunnen toevoegen voor een zoute smaak of wat verse rucola voor een pittige peperachtige smaak en voor meer kleur aan de salade.
Stap 8
Geniet van dit smaakvolle gerecht met de heerlijke combinatie van rosbief, truffelmayonaise, ei en de frisse augurkjes-rode ui salsa!
De prijs van dit gerecht is ongeveer €1.33 per persoon.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres