Gemakkelijk
15Min
7Min
4 Personen | |
---|---|
2 | plakjes bladerdeeg |
versgemalen peper | |
75 g | rucola |
4 | porties carpaccio |
1 | ei |
Benodigdheden: | |
kleine stervormige koekstekers | |
bakplaat bekleed met bakpapier |
Verwarm de oven voor tot 200 °C. Druk met de koeksteker(s) zoveel mogelijk sterretjes uit het bladerdeeg. Leg de sterretjes op de met bakpapier beklede bakplaat. Bestrijk het deeg met het losgeklopt eigeel. Bak de sterretjes in ± 7 minuten goudbruin. Neem ze van het papier en laat ze op een rooster afkoelen.
Verdeel de rucola over het midden van 4 borden. Leg de carpaccio erop. Druppel er de dressing over en garneer met de pijnboompitten, de Parmezaanse kaas en de bladerdeegsterretjes.
De bladerdeegsterretjes kun je heel goed een paar dagen van tevoren al maken. Bewaar de afgekoelde sterretjes in een goed afsluitbaar doosje.
Niet meer verkrijgbaar
Deze aanbieding is helaas niet meer geldig.
Herinnering actief!
Herinnering bevestiging
Je ontvangt je herinnering op ${date} om ${time} uur.
Bevestiging van je e-mailadres